Varmt välkommen till Proxident-familjen, Lena!

Vi är otroligt glada över att få presentera vår nya kollega Lena Bergkvist som kommer arbeta som produktspecialist hos oss. Lena är utbildad tandsköterska som arbetat kliniskt vid privattandläkare och folktandvården, men har under ett antal år arbetat inom några andra områden med inriktning försäljning, projektledning och inköp. Senast kommer Lena från Hitachi Power Grids AB (fd ABB AB) och arbetade vid en avdelning som tillhandahåller Service och Eftermarknadsprodukter för högspänningsapparater.

Precis som vi andra på Proxident har Lena ett genuint intresse för människor och deras välmående. – Med Proxidents sortiment och värderingar känner jag att man får förutsättningarna att bidra till god munhälsa och hjälpa patienter med orala besvär, säger Lena Bergkvist.

Lena bor i Hagge som är en liten by mellan Ludvika och Smedjebacken. Där bor hon tillsammans med sin man och två dvärgpudlar, och ägnar gärna sin lediga tid åt att umgås med familjen, hundarna och att resa. Tillsammans med sin man har hon två vuxna barn, två barnbarn och två bonusbarnbarn.

Vi ser väldigt mycket fram emot att arbeta tillsammans med Lena!

Lena med sina två dvärgpudlar