Proxident växer och söker ny medarbetare!

Produktspecialist/ Säljrepresentant

Proxident är ett litet företag med stora ambitioner. Det är ett dotterföretag till Athena Nordic som ägs av Svenska Standardbolagen. Proxident utvecklar, marknadsför, säljer och tillverkar produkter för munnen. Vår hemmamarknad är Svergie, men vi exporterar och samarbetar i olika former med de nordiska länderna, GB, Spanien, Japan, m.fl. Proxidents produkter finns att köpa på apotek och inom tandvård – och sjukvårdssektorn.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa efterfrågan på våra produkter genom att på olika sätt sprida kunskap, nätverka och stödja våra nyckelkunder. Vidare innebär det att driva, utveckla och skapa möjligheter till försäljning, samt att skapa relationer genom bra kundservice. Du kommer att planera och genomföra marknadsaktiviteter i form av utbildningsdagar, mässor och liknande i syfte att öka försäljning, marknadsföra och stärka varumärket Proxident.

Vidare innefattar tjänster att bevaka centrala upphandlingar, konkurrentbevakning samt vid behov stödja huvudkontoret i Falun med orderhantering och kundservice.

DIN PROFIL

För att trivas med jobbet måste du gilla att resa, vara flexibel och tycka om varierande arbetsuppgifter. Du behöver vara social och kontaktsökande, men samtidigt tycka om att arbeta självständigt. Vi vill att du ger ett stabilt och förtroendeingivande intryck.

Du är utbildad tandhygienist eller tandsköterska med några års klinisk erfarenhet. Gärna från sjukhustandvård, uppsökande tandvård eller äldretandvård. Vidare är du socialt engagerad och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av relationsskapande försäljning, samt om du har erfarenhet från klinisk arbete inom sjukhustandvård, äldretandvård, uppsökande tandvård eller erfarenhet från sjukvården. Vi ser gärna att du trivs med att hålla föredrag och tala inför en större grupp människor.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2018-01-14. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist, tel 0733-512 705.

SÖK JOBBET HÄR (öppnas i nytt fönster)