Proxident är nu en del av TePe Munhygienprodukter och från 1 februari 2022 hänvisas alla konsumentbeställningar till TePe (se kontaktuppgifter nedan) och till våra återförsäljare som du hittar under "Återförsäljare" här på vår hemsida.

Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda ett bredare sortiment av munhälsoprodukter och hoppas omställningen går smidigt för dig som kund. För mer info kontakta oss via info@proxident.se eller ring 023-79 22 22.

Artikelnr 1307
Förpackning 1 st./frp.
Produktblad Ladda ned pdf

Superbrush Special Liten

Borstar flera tandytor samtidigt!

Superbrush special borstar flera tandytor samtidigt och gör tandborstningen snabbare och enklare. Borstens utformning gör den extra bra för personer med motoriska
begränsningar och underlättar om du ska borsta tänderna på någon annan. Superbrush Special går längre ner mot tandköttskanten än vanliga Superbrush.

Vit med olika färger på borsten.

1. Placera tandborsten på tanden så att borststråna når ner mot tandköttskanten på var sida om tandraden.

2. Borsta hela tandraden med små lätta gnuggrörelser i både över- och underkäken.

3. Vid blottlagda tandhalsar vinkla tandborsten så att borststråna kommer åt hela vägen mot tandköttskanten.

Frågor & Svar

Se alla

Hur stor mängd tandkräm ska mitt barn använda vid tandborstning?

För barn upp till 6 år, använd en mängd tandkräm stor som en ärta. Övervaka tandborstningen för att minimera nedsväljning. För barn under två år – använd en mängd tandkräm som är lika stor som barnets lillfingernagel.

1297 av 2927 tyckte att svaret var till hjälp.

Hur använder jag Superbrush Special?

Dubbeltandborsten Dr. Barmans Superbrush rengör flera tandytor samtidigt. Borsten har mjuka borststrån, den styr sig själv över tandraden och fördelar tandkrämen över hela tandytan samtidigt. Är speciellt lämplig för dig som utför munvård på någon annan.

1210 av 2681 tyckte att svaret var till hjälp.

Har ni andra specialtandborstar än Superbrush?

Ja, vi har även specialtandborsten Collis Curve som finns i tre olika storlekar för att passa de flesta. För dig med nedsatt handfunktion har vi Proxident Tandborste med större grepp än vanliga tandborstar. Det stabila skaftet har en bra friktionsyta och är formgivet utifrån handens rörelsemönster.

1243 av 2686 tyckte att svaret var till hjälp.
48kr

Eller köp den hos...