Artikelnr 1312-SNY
Förpackning 1 st./frp.
Produktblad Ladda ned pdf

Proxident tandborste svart

Ergonomisk tandborste med utbytbart huvud.

Proxident Tandborste har en både funktionell och vacker design. Den håller en hög kvalité och kan användas länge. Vi har valt mjuka borststrån till vår tandborste, som skonsamt och effektivt tar bort bakteriebeläggningar. Borsthuvudet är utbytbart och vi rekommenderar att du byter det regelbundet.

I förpackningen för varje tandborste ingår ett extra borsthuvud, men de säljs också separat i 3-pack.

Produktblad

Proxident Tandborste har en både funktionell och vacker design. Den håller en hög kvalité och kan användas länge. Den har mjuka borststrån som skonsamt och effektivt tar bort bakteriebeläggningar.

Tandborstskaftet är tillverkat av ABS och borststråna i nylon (Tynex Nylon).

Frågor & Svar

Se alla

Säljer ni inte eltandborsten Rotadent längre?

Nej, Rotadent har utgått ur vårt sortiment. Det är vår leverantör som valt att prioritera andra marknader och därför har avslutat säljsamarbetet med oss.
968 av 1914 tyckte att svaret var till hjälp.

Har ni andra specialtandborstar än Superbrush?

Ja, vi har även specialtandborsten Collis Curve som finns i tre olika storlekar för att passa de flesta. För dig med nedsatt handfunktion har vi Proxident Tandborste med större grepp än vanliga tandborstar. Det stabila skaftet har en bra friktionsyta och är formgivet utifrån handens rörelsemönster.

906 av 1906 tyckte att svaret var till hjälp.

Vad har ni normalt för leveranstid vid beställning i webbshoppen?

Vi levererar alla våra försändelser med PostNord eller Schenker inom 3-8 arbetsdagar räknat dagen efter din beställning. Våra leveransvillkor och priser i webbshoppen gäller endast privatpersoner inom Sverige.

1473 av 2986 tyckte att svaret var till hjälp.
25kr
Nollställ

Eller köp den hos...