Proxident är nu en del av TePe Munhygienprodukter och från 1 februari 2022 hänvisas alla konsumentbeställningar till TePe (se kontaktuppgifter nedan) och till våra återförsäljare som du hittar under "Återförsäljare" här på vår hemsida.

Vi ser fram emot att snart kunna erbjuda ett bredare sortiment av munhälsoprodukter och hoppas omställningen går smidigt för dig som kund. För mer info kontakta oss via info@proxident.se eller ring 023-79 22 22.

Artikelnr 5088
Förpackning 250 ml
Produktblad Ladda ned pdf

Proxident Oral rengöring

För sköljning och rengöring av munnen. Mycket mild utan smakämnen.

NYHET!

Proxident Oral rengöring används för rengöring och sköljning av munnen. Den rengör, löser slem och smörjer. Proxident Oral rengöring är mycket mild utan tillsatt smakämne och speciellt anpassad för torra och känsliga munslemhinnor. Kan appliceras med muntork hos personer som behöver hjälp med munvården, ersätter dock inte mekanisk rengöring. Vid behov, komplettera med Proxidents andra produkter som fuktar och smörjer.

 

För personer som behöver hjälp med munvården och personer som är i behov av extra skonsam rengöring, t.ex. vid cancerbehandling eller palliativ vård.

Aqua, Glycerin, Sodium Bicarbonate, Methylparaben, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Stevia Rebaudiana Extract

159kr

Slut i lager